Истината за Емилия и Цецо Андреев лъсна!

Истината за Емилия и Цецо Андреев лъсна!
Гласувайте за статията

Емилия и Цецо Андреев имат общо минало!

Гримьорът Цецо Андреев четири пъти обещавал на Емилия, че ще направи чудеса с косата й за снимките на нов клип, но в крайна сметка прецакал чалга дивата.

Цецо Андреев и Емилия

Цецо Андреев е прецаквал много пъти Емилия

Заради липсата на гримьор и фризьор се наложило снимките да бъдат отложени за друг ден, а Емилия се разтичала да намери нов екип по красотата. Доверчивата бивша жена на Коко Динев обаче не се обидила на Цецо и приела скалъпените му оправдания за издънката, писа „Уикенд“.

Всъщност Андреев предната вечер гуляел и се друсал до зори и нямало как да се появи в уречения час. За зависимостите му намекна й Емануела, докато го номинираше в Къщата.

Прецакването се случило, докато гримьорът работеше заедно с бившия си любовник Ивайло Колев. След като се пръснаха нежните мъже отделно един от друг се трудят върху красотата на изпълнителката.

„Най-вероятно са я съжалили след трагедията с доведения й син – 19-годишният Феди, и са дали съгласието да фризират и гримират заедно, въпреки че сега не се понасят“, коментираха запознати.

В чалга средите се говори, че Цецо наистина е много добър професионалист, но е бил страшно несериозен. Подвеждал е Еми много пъти, но тя винаги му прощавала.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар