Владо Береану: След провала с Борисов, Слави трябва да се реваншира ето така!

Владо Береану: След провала с Борисов, Слави трябва да се реваншира ето така!
Гласувайте за статията

Владо Береану даде много важни насоки на работата на Слави Трифонов довечера!

Пълният провал на Слави снощи е факт и той бе отбелязан от редица хора, някои от тях и популярни. Владо Береану също го отбеляза, но е решен да помогне на Дългия в интервюто му със Сотир Цацаров, което ще бъде тази вечер, научи Kliuki.bg.

Владо Береану

Владо Береану даде съвети на Слави Трифонов

„След пълният провал на вчерашното интервю /21.10/ с премиера Борисов, днес /22.10/ предстои интервю с главния прокурор Цацаров. Трифонов има възможност да се реваншира за своят провал, но е необходимо да се подготви.
Няма нужда от въпроси от публиката. Въпросите са ясни:
1. Защо има нулева ефективност на борбата с корупцията? Защо няма нито един осъден за корупция по високите етажи на властта?
2. Кой контролира действията на главният прокурор?
3. Как се осигурява независимостта на прокурорите, при положение, че те зависят от главния, а той не зависи от никого?
4. Кой контролира „показните“ акции на прокуратурата? В Румъния всички действия на Прокуратурата и Антикорупционната прокуратура се санкционират /разрешават/ от съд.
5. Как се спазва принципа „невинен до доказване на противното“, когато зам. главния прокурор Гешев непрекъснато прави изказвания за вина на разследваните /примери/?
6. На какво се дължи нечовешкото и нелогично отношение на прокуратурата към двете жени от „Младост“ , независимо дали са виновни или не.
7. При супер успешната борба с контрабандата на цигари защо няма никой осъден за нея?
8. Дали Цацаров смята, че ще има, поне едно от знаковите дела, което да завърши с осъдителна присъда до краят на неговия мандат?
Тези въпроси са напълно достатъчни за един час. Дано водещия не позволи 5 минути реклама на Цацаров за чудесния доклад на Еврокомисията. Това вече всички го знаят.“ – източник: Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар