Звезда от „Х Фактор“ проби напук на всички и всичко! (ВИДЕО)

Звезда от „Х Фактор“ проби напук на всички и всичко! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Кристиян Янкулов от „Х Фактор“ прави песни без чужда помощ!

Талантливият певец Кристиян Янкулов, който взе участие в четвъртия сезон на „Х Фактор“, вече набира популярност като самостоятелен изпълнител. Крис може да отпадна още във втория кръг на живите концерти, но в момента прави по-голяма кариера дори от шампиона Християна Лоизу, научи Kliuki.bg.

Кристиян Янкулов

Кристиян Янкулов се справя сам

Интересното е, че Кристиян се продуцира напълно сам. Това в наши дни е много трудно, но той успява да го прави, което е голям успех за него.

Ето как младият певец представи новото си парче:

„Иска ми се да отворим очите си и да погледнем по друг начин. Към изкуството, към човешките взаимоотношения, към живота като цяло. Тази песен е доста лична и е моят призив към всички, които се страхуват да поемат по пътя на сърцето си. Интересен факт относно реализирането на този проект е мястото, на което заснехме клипа – театърът на Националния студентски дом. Ирония или не, той се намира на 25 метра от “Съединението прави силата”. Вече повече от 15 години изглежда така, сякаш изкуството е последната грижа в тази страна. Държава без изкуство и култура е просто територия, а не държава! Искам да изкажа благодарностите си към екипа, с който създадохме тази песен: невероятният Константин Генчев, който не знам как ме изтърпя докато записвахме песента; Ивайло Манов – нашият безобразно талантлив режисьор и монтажист; гениалният оператор – Преслав Белев; Вяра Алексиева – нашата очарователна челистка; Цветан Найденов – човекът, който казва толкова много, без да изрече и дума; Теодора Лишева, чиито професионализъм и талант ни отвяха. Председателят на НПСС, г-жа Яна Вангелова и директорът на Националния студентски дом, г-н Християн Даскалов, затова, че ни предоставиха цялата сграда и ни накараха да се чувставаме у дома. И не на последно място, моята прекрасна Цвета, без чиято любов и подкрепа щях да пусна песента след 6 години. На днешната символична дата преди 29 години, настъпи промяна. Събудете се и вярвайте, че страхът няма да победи!“.

Вижте и чуйте самия проект!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар