Гаджето на Емануела влезе в Къщата, а Я-Я я напусна!

Гаджето на Емануела влезе в Къщата, а Я-Я я напусна!
Гласувайте за статията

Емануела бе зарадвана от любимия си мъж, докато Стоян Роянов напускаше!

Изключително интересно стана в къщата на Биг Брадър тази вечер. Емануела получи много приятна изненада, когато видя гаджето си да идва при нея, видя Kliuki.bg.

Емануела и Мартин Николов

Емануела посрещна гаджето си в Къщата

Мартин Николов – Елвиса, който топли леглото на певицата от една година, ще го затопли и сега, в Къщата. Той се появи с цвете в ръка, което връчи на своята любима.

Емануела неведнъж е споделяла с близките си, че Марто е мъж – мечта. Той умее да я разсмива и забавлява, а чувството му за хумор се забеляза още в първите минути на влизането му вътре.

На входа на Къщата фолк дивата заяви, че не е във връзка, но даде да се разбере, че има мъж в живота й. Показателно за това е, че не желае да бъде докосвана много, много от мъжете в предаването.

Всички очакваха тази вечер в шоуто да се появи Боби Ръгбиста, който да всее смут сред Златка и Благой, тъй като е бивш любовник на Злати и настоящ на Никита Джонсън. Неговото влизане обаче бе оставено за утре вечер, както съобщи водещият Азис.

Друго интересно нещо се случи в Къщата, докато Елвиса се настаняваше. Стоян Роянов – Я-Я напускаше съвсем сериозно. Причините за това негово решение все още не са ясни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар