Ричард Величков към Жени Калканджиева: Пияницо, върни титлата „Мис България“!

Ричард Величков към Жени Калканджиева: Пияницо, върни титлата „Мис България“!
Гласувайте за статията

Ричард Величков не пропусна да си го върне на Жени Калканджиева!

Фитнес инструкторът Ричард Величков започна да се разправя с всички, които го хулиха по време на „ВИП Брадър“. Един от тези хора беше Жени Калканджиева и Ричи не пропусна да й отмъсти.

Ричард Величков и Жени Калканджиева

Ричард Величков нападна Жени Калканджиева

Той написа във Фейсбук нещо скандално. Нарече шефката на „Визаж“ „пияница“ и я призова да върне короната на „Мис България“, спечелена през далечната 1995 г.

Според 24-годишният мачо от Мадан, не прилягало на една миска да пие алкохол толкова често и да се налива с него по цели вечери. Именно тази страна от своя характер показа Евгения по време на едноседмичния си престой в „Биг Брадър: Мост Уонтед“.

Ричард бързо изтри коментара си от профила си, след като срещна доста критики. Не успя обаче да заличи стореното и за всички стана ясно, че си разчиства сметките с шестата в света.

Фитнес маниакът действително има защо да й бъде сърдит, защото по време на „ВИП Брадър“ Жени написа в мрежата, че иска да оскубе топките му, възмутена от поведението му спрямо Розмари Тишер. След това срина с обиди и своята колежка.

Сега Ричи успя да вземе реванш, тъй като Калканджиева бе изгонена много бързо от Къщата. Самият той стоя вътре доста по-дълго, чак до последната седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар