Wosh MC разделя Луиза Григорова и Явор Бахаров, голямата му драма обаче е с Радина Кърджилова!

Wosh MC разделя Луиза Григорова и Явор Бахаров, голямата му драма обаче е с Радина Кърджилова!
Гласувайте за статията

Wosh MC, когото в момента наблюдаваме в риалити шоуто „Big Brother: Most Wanted“, е доста влюбчива натура и историята го потвърждава!

Wosh MC в момента е с Мария – внучката на Борис Луканов, един от доайените на българския театър. Младата дама е красива и впечатляваща брюнетка и е завършила педагогика. Стефан бил толкова омаян от нея, че паднал на колене, за да иска ръката й.

Wosh MC, Луиза Григорова, Радина Кърджилова

Wosh MC е бил и с Луиза Григорова, и с Радина Кърджилова, но без особен успех

Запознала ги Радина Кърджилова – ексгоденицата на Wosh. Двамата бяха доста дълго време заедно – още от гимназията, но се разделиха заради „Стъклен дом“. При това, колкото и да е странно, не любовните сцени с Асен Блатечки в сериала са подразнили Стефан, а отсъствието на Радина от общото им жилище, писа „Галерия“.

Рапърът се почувствал пренебрегнат, въпреки че целият му живот в онези осем години е подчинен на Радина и нейните амбиции. Говори се, че и родителите на Wosh са преживели доста тежко раздялата им.

Следващата му избраница е Луиза Григорова, която оставя половинката си Явор Бахаров заради рапъра. Той така се прехласва по нея, че си татуира името й върху гърба си с големи букви. И там не се получават нещата.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар