Владо Береану отговори на протежето на Слави: Забавлява ме опитът му да ме уязви!

Владо Береану отговори на протежето на Слави: Забавлява ме опитът му да ме уязви!
Гласувайте за статията

Владо Береану отвърна подобаващо на Тошко Йорданов!

По-рано днес „дясната ръка“ на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, изригна от профила на своя началник заради упреците към водещия за интервюто му с Бойко Борисов, както вече писахме. Сценаристът атакува много видни журналисти, един от който е и Владо Береану.

Владо Береану и Тошко Йорданов

Владо Береану отвърна на Тошко Йорданов

Бившият на Кака Лара вчера упрекна Дългия за това, че не е задал точните въпроси на премиера. Само преди минути той отговори на контраатаката на Тошко, видя Kliuki.bg.

„С интерес прочетох словоизлиянията на Тошко Йорданов, сценарист на Слави Трифонов в профилът на неговия работодател. Забавлява ме опитът му да ме уязви, като ме нарича „преводач от румънски“. Това, авторът е заимствал от една публикация на „Пик“ и „Блиц“, в която Сашо Диков е наречен „естет“ /по думите на Сашо, това означавало „обикновен педераст“/, което показва, че Тошко чете сериозни издания. Професията преводач е напълно почтена, но повечето хора знаят каква ми е професията през последните 30 години. Споменава и една забавна история, която разказах в моята книга. Радвам се, че я е прочел. Аз няма да коментирам авторът на пост-та, нито неговия работодател, но заставам изцяло зад това, което съм публикувал тук. Това е моето мнение и имам пълно право да го изкажа. Само искам да отбележа, че похвалих Трифонов за интервюто му със Сотир Цацаров, в което Главния прокурор казва, в прав текст, че Корупцията в България е Държавна политика. Само това е достатъчно това интервю да има историческо значение.“ – написа Владо в профила си във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар