Албена Вулева и Джулиана Гани се правят, че между тях нищо не е било!

Албена Вулева и Джулиана Гани се правят, че между тях нищо не е било!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Албена Вулева се познават от 5 години!

Албена Вулева е във война с Джулиана Гани, но Големият брат няма нищо общо, въпреки че в момента двете делят един покрив в къщата. Враждата между тях е от пет години, когато малката Джулка е избрана за Мис Силикон.

Албена Вулева и Джулиана Гани

Албена Вулева и Джулиана Гани играят театър, че уж се понасят

Гордата победителка дава едно от първите си интервюта именно пред Вулева и с усмивка разказва, че според специалисти има артистичен талант. Албена е бърза като пепелянка и отсича: ”Излъгали са те”.

Разговорът продължава все в същия стил, като журналистката не спира да се гаври с миската. В момента в Къщата двете запазват приличие и не влизат в сериозни скандали, но според техни близки с наближаването на финала напрежението между тях ще се покачи и нищо чудно отново да се хванат за гушите.

В момента обаче и Алби, и Джули се правят, че нищо не е било и дори не са казвали, че се познават. Двете дори често са в един лагер и плюят по някого от останалите.

Силиконката неслучайно започна играта далеч от журналистката, която имаше голям конфликт с Никита. Впоследствие обаче Гани видя, че Джонсън ще й срине рейтинга в шоуто и се разграничи от нея, за да застане до Вулева, Гъмов и другите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар