Шок: Жененият Миро търси сурогатна майка за детето си?

Шок: Жененият Миро търси сурогатна майка за детето си?
Гласувайте за статията

Миро иска да стане баща час по-скоро, но Ели не се получава!

42-годишният добричлия Мирослав Костадинов – Миро усеща, че изпуска влака за бащинство. Хора от родния шоубизнес подмятат, че ако скоро половинката му не се реши да го дари с наследник, певецът ще търси сурогатна майка, пише HotArena.net.

Миро и Ели

Миро иска дете на всяка цена, а Ели не чак толкова

Близък приятел на Миро издава, че Мирослав и жена му Елица пътували често до Исландия, където наскоро пак ходили. Те се смеели дяволито на въпроса дали тестът за бременност вече не е отчел положителен резултата.

Изпълнителят неведнъж е споделял, че иска дете, но когато Господ реши. Другото му оправдание бе, че иска да има църковен брак с майката, нещо, което се случи преди две лета в Гърция.

Миро и жена му живеят разделени. Тя е в Англия, където върти ресторант. Затова Костадинов лети веднъж на два месеца до Албиона, но често си чуквали среща в някоя скандинавска страна, пише „Телеграф“.

Там двамата наблюдавали северното сияние и наблягали на ненадминатия афродизиак – еленска супа със стрити рога. Миналата Година Ели и Миро ходили до Лапландия и възнамеряват тази година пак да отидат и дори да отседнат в същия хотел.

Говори се, че певецът е този, който повече искал да има дете. Елица била щастлива и в сегашната ситуация, но Мирослав не можел да си представи живота си без деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар