Преслава се върна при Петко

Преслава се върна при Петко
Гласувайте за статията

Фолкаджийката Преслава и бизнесменът Петко Димитров се събраха!

Двамата се срещнаха в дискотеката му в Студентски град в столицата, където изпълнителката имаше участие. Преслава и Петко изживяха бурна любов преди години и дори се стягаха за сватба и деца. Но между двамата настъпи раздор и всеки пое по своя път. В момента чалгарката има дете от приятеля си Павел, а Димитров се радва на две деца от танцьорката Яна.

Преслава и Петко

Преслава пя при Петко

Срещата между бившите гаджета протекла изключително емоционално. Петко прегърнал бившата си изгора и си разменили приятелски целувки. Той й честитил за дъщеричката й Паола и си казали традиционните любезности. Цялата сцена се разиграла пред зоркия поглед на Яна, която следяла всяко действие на мъжа си. Танцьорката е известна с това, че като орлица брани семейството си и не допуска други жени до съпруга си.

По време на участието си Преслава поздрави двойката и близо час им пя на крака. Петко и Яна застанаха в едно от сепаретата, където пушеха наргиле и се наслаждаваха на изнесеното шоу. А то бе наистина впечатляващо – стопилата доста килограми Преслава изпълни най-големите си хитове, докато край нея танцуваха изкусителни девойки. Купонът продължи до малките часове на нощта, макар че Петко и Яна не останаха до неговия край, пише „България Днес“.

„С Преслава сме в добри отношения, не виждам защо да не сме“, коментира Яна отношението си към бившата приятелка на мъжа си. Тя определя фолкаджийката като мила и симпатична. „Не е тайна, че с Преслава сме имали отношения. Всички знаят, и Яна също знае. Всеки от нас има някакво минало“, добави Петко, намеквайки, че отминалата връзка с чалгарката не вреди на хармонията в семейството му.

„Имаше някакво привличане между нас и нещата просто се случиха. Но и тя като мен работи през нощта. Как се живее с жена, която постоянно е по участия?!“, обясни Димитров причината да се раздели с Преслава, която дори и сега, скоро след раждането на първото си дете, продължава постоянно да има нощни изяви и не се задържа дълго време вкъщи.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар