Мадона на 60 и с 6 деца

Мадона на 60 и с 6 деца
4 (80%) 1 vote

Мадона на 60 и с 6 деца, една определено щастлива и доста известна жена. Мадона е сред емблематичните личности на музикалната сцена в последните 20-30 години.

Преминала през музикални рекорди, скандали, награди, корици на списания, издава книги, както и преживя няколко дълги любовни афери и разочарования също. И както знаем историята на поп иконата в музиката и нейните деца е доста позната. Мадона има момиче и момче, родени  от нея – дъщеря на 23 от връзката с Карлос Леон.

Малко по-късно Мадона ражда сина си 18-годишният Роко, който е плод на брака й с Гай Ричи. След като е вече разведена, Мадона избира да осинови още деца.

След дълга битка с административни проблеми и законови детайли, тя успешно осиновява децата си Дейвид и Мърси Джеймс. Те както и двете сестрички близнаците Естер и Стела, последно осиновени от звездата – са родом от Малави. Именно там Мадона и децата празнуваха Деня на Благодарността тази година.

Там Мадона е и дарила огромна част от средствата си – има много училища създадени в Малави именно от поп звездата Мадона. Самата тя споделя, че най-хубавите й моменти са тези, заедно с децата. Нищо друго не е така интересно и невероятно както времето с децата, цитират и от изданието Ева. А ние желаем на 60 – годишната Мадона здраве и много щастие с нейните близки хора.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар