Годежът е на път

0

Годежът е на път, да, една известна и любима за мнозина светска двойка е може би на крачката от узаконяване на отношенията си. И става дума за певицата Джей Ло и половинката й – спортната знаменитост Алекс Родригес. 

Двойката се събра преди около 2 години, Лопес е сред най-харесваните дами по света, привлекателност и усет за хитове – така тя остава все още сред най-актуалните поп и латино певици на музикалната сцена. Макар че интересът към Джей Ло от страна на мъжете е винаги огромен, тя очевидно е открила в лицето на Алекс качествата, които са й нужни за сериозна и трайна връзка. А той може би заради нея е загърбил имиджа си на авантюрист и женкар.

Едно голямо и звездно семейство.

Именно той публикува наскоро пост във виртуалната среда, където споделя, че най-хубавите му сутрини са тези с обичаните от него хора. А на снимката, публикувана както цитират и в Ева – спортната легенда позира заедно с неговите 2 момичета от предишен брак и настоящата му любима Лопес, която е с нейните деца – близнаците от любовта и с М. Антани преди години. Заедно са се снимали сутрин в леглото си, щастливи и усмихнати, а сред снимката достигнала милиони харесвания и коментари от феновете им, ние също вече предусещаме годеж евентуално. Желаем им много късмет и любов.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.