Никол Кидман в съвсем различна роля

Никол Кидман в съвсем различна роля
Гласувайте за статията

Никол Кидман в съвсем различна роля, актрисата умее да сменя образа си и сред най-талантливите в киното от години насам. И не става дума само за високи хонорари или касови прожекции, а за умението да влиза в образи съвсем естествено и да приема роли с коренно различни характеристики.

Умее да играе многообразна гама от кино образи и да ги пресъздава достатъчно реалистично, коментираме и ние от изданието – Клюки.Бг.

Ето защо не са толкова много изненаданите от съвсем новата роля на Никол Кидман, която ще изиграе трудната роля на полицай. Но тя не е положителен образ, а само унищожителна героиня. Иска да съсипе всичко около себе си, както и самата себе си.

Невероятното преобразяване на Никол Кидман в лицето на Ерин Бел, ще стартира с премиера на 25 декември – Коледа.

Но заради тежките кино сцени Никол е забранила на двете си деца да гледат филма, поне докато станат на 20 години, въпреки това ние очакваме с интерес новата роля на Никол, която от сега буди любопитство и ни поставя загадки относно сюжета и образа на главната героиня.

Кидман

Както се пише и от Ева, Никол признава, че колкото и да е интересен този филм, момичетата й са доста малки и не желае да я виждат в описания образ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар