Мира Добрева със силни думи за жената: Насилието я прави безсолна, без смисъл…

Мира Добрева със силни думи за жената: Насилието я прави безсолна, без смисъл…
Гласувайте за статията

Мира Добрева взе отношение по една много наболяла тема в обществото!

Доскорошната звезда на „ВИП Брадър“ Мира Добрева отбеляза Международния ден срещу насилието над жените. Журналистката за пореден път показа, че може да е израснала в село, но по душа е широко отворена и модерна дама на средна възраст, научи Kliuki.bg.

Мира Добрева

Мира Добрева обърна внимание на насилието над жените

„Днес е специален ден, без да е празник.
Днес е Международният ден срещу насилието над жените.
За тази болезнена тема се говори все повече, но доскоро сякаш не съществуваше. Приемаше се, а на някои места все още се счита за нормално мъжът да понапляска жената, ако й знае много устата! Днес жени са онези момичета, които бяха учени да се подчиняват, да търпят… и да знаят, че каквото и да се случва в едно семейство, то трябва да остава затворено между стените на къщата. Бой или психическо издевателство – по-добре си трай, че е срамно. И уж не плащаме данък «Обществено мнение», обаче всички внимаваме «Какво ще кажат хората». Защото ни се иска хората да ни оценяват по това, което сме, а не по това, което ни карат да бъдем.
А насилието преиначава жената. Прави я безсолна, без вкус и вид, без смисъл я прави…“ – написа Мира Добрева в профила си във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар