Мъжът на Патрашкова съсипа Слави: Абсолютна нула, дъно, шут!

Мъжът на Патрашкова съсипа Слави: Абсолютна нула, дъно, шут!
Гласувайте за статията

Слави Трифонов получи поредната критика от журналист!

Скандалът със Слави Трифонов се разраства. „Удобните“ му интервюта с Бойко Борисов и Сотир Цацаров му навлякоха изключително много критики, които не спират.

Иво Димитров и Слави Трифонов

Иво Димитров съсипа Слави Трифонов

Сценаристът Тошко Йорданов преди два дни се оплака в мрежата, че много журналисти са атакували несправедливо шоуто. Сред тези журналисти се оказва и Иво Димитров, който е съпруг на популярната Кристина Патрашкова, научи Kliuki.bg.

„Винаги съм казвал, че легитимирането на архипростака Слави Трифонов е по-страшно от интелектуален джихад. Бeз аутокю Дългия е абсолютна нула. Каквито впрочем са и безкрайно тъпите му сценаристи. Сбор от нули, без капка талант. Простащина, чалга от най-ниска проба. Дъно. Сашо Роман и Софи Маринова, преглъщани с много гроздова, кисело зеле и краставички от буркан. Гюбеци, кючеци и смешки за мутри. Шутове, които искат да седнат на масата на господарите си. И да участват солидарно в пиршеството. Само в България подобен тюрлюгювеч е възможен 20 години в праймтайма на най-гледаната телевизия. За да ни каже накрая някакъв си сценарист Тошко, че хората от въпросното Шоу били жертви на цензурата. На това му казват телевизионен цинизъм. Поздравления за президента Румен Радев, че не легитимира цялата тази отвратителна селяндурщина! Защото да седнеш на кичозното диванче при Слави е все едно да слезеш при илитерата, да го хванеш за ръка и да му кажеш: „И аз съм като теб“! Браво, господин президент!“ – написа Иво във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мъжът на Патрашкова съсипа Слави: Абсолютна нула, дъно, шут!”

  1. Кирил николов

    май 14. 2021

    Браво е това си е истината те нямат никакво квартално поведени

Добавете коментар