Мис България Маги Вълчанова взриви: Еб@хти скапаната държава! (виж тук)

Мис България Маги Вълчанова взриви: Еб@хти скапаната държава! (виж тук)
Гласувайте за статията

Маги Вълчанова взриви с убийствен пост в социалната мрежа!

Мис България Маги Вълчанова предизвика взрив в социалната мрежа с поста, който сподели. Красавицата за пореден път доказа, че има и акъл в главата. Както и, че се интересува не само от мода и дрешки, а и от реалността, която я заобикаля. Ето какво публикува Маги в профила си, коментарите са излишни:

Маги Вълчанова

Маги Вълчанова разтърси мрежата

“Еб@хти скапаната държава…“ си мислеше стрина Пена, докато си хвърляше боклука през терасата на 5-тия етаж. В същото време, паркирайки колата си, чичо Ставри отвори прозореца и хвърли догарящата цигара на тротоара, като ядосано си мърмореше: „Дейба боклуците! Цел ден им работим за 600 лева…“.

На първия етаж Анжела обясняваше разпалено на майка си как учителят й се скарал днес, щото си гледала в телефона по време на час. Взел й го и тя не могла да препише, и сега щяла да има ниска оценка, и можело да не влезе в гимназията, в която искала.

Майка й ядосана мислеше как още утре ще отидат с гордия съсобственик на родителските права, демек бащата, в училището за да се разправят с учителя, как така ще взима на детето телефона, че ще му остави и тройка?!

Некъв прост учител, който с мижавата си заплатка не може да си позволи такъв телефон и сигурно от завист е излобял така към скъпоценното им отроче…

Иванчо от втория етаж пък пиеше с приятели бира в градинката пред блока, псуваше системата и коментираше как ще ходи на протест в неделя, щото нЕкой нещо трЕбвало най-сетне да направи в тая скапана държава.

Стана от пейката засили се, изрита я и я счупи. Ухили се доволно и извика „О-став-ка! Оставка и съд за тия крадци в правителството!“, и бавно, залитайки закрачи към къщи да види какво е сготвила майка му за вечеря…“, взриви мрежата с поста си Маги Вълчанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар