Веселин Маринов жестоко обиден: Избяга от мрежата заради гаврите с него!

Веселин Маринов жестоко обиден: Избяга от мрежата заради гаврите с него!
Гласувайте за статията

Веселин Маринов се обиди на гаврите с него в социалната мрежа!

Веселин Маринов реши веднъж завинаги да скъса с интернет заради нападките срещу него във виртуалното пространство. В серия интервюта той призна, че е дълбоко наскърбен от групи във Фейсбук като „Да помогнем на Веско Маринов да спре да пее”.

Веселин Маринов

Веселин Маринов е обиден на българите, които го плюят

Решението му да игнорира интернет той определя като най-важната и щастлива случка в живота му.

“Изолацията от това пространство е нещото, което ме съхранява. И ме кара да анализирам само онова, което изживявам – концертите, претъпканите зали, добрите продажби, думите на хората след концерт или по улиците.

Освен това не разбирам за всички тези лоши и необосновани писания, от разни неуспели хора. Които само и единствено са научени да говорят лошо, да мразят и обиждат.

Такъв е светът в момента и тази мрежа дава на такива хора дори пари да правят от това с тези жълти сайтове. Аз живея много по-добре без всичко това. И съм щастлив, че нямам тази потребност“, споделя още Веселин Маринов.

Той е категоричен, че до голяма степен успехите му са плод на стриктен режим и много дисциплина. Казва, че преди не е бил такъв, но животът му в Германия го е формирал така и е довел до тази пълна промяна в него, пише hotnews.bg.

“До ден-днешен вярвам в това, че работата ти никой не може да я свърши вместо теб. От няколко месеца ставам в 4:25 часа сутринта, защото не ми стига времето. За да изляза в 8:30 и да успея да направя всичко, и да се подготвя“, разкрива изпълнителят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар