Никита Джонсън разкри болезнената истина: Ето как се е обезобразила! (виж тук)

Никита Джонсън разкри болезнената истина: Ето как се е обезобразила! (виж тук)
Гласувайте за статията

Никита Джонсън призна, че е прекалила с пластичните операции и сама се е съсипала!

Екстравагантната участничка в „Биг Брадър“ Никита Джонсън не може да се усмихва. Причината е, че има прекалено много филъри в устните си. Те й пречат да изразява каквато й да е емоция, заради което тя се усмихва само с очи.

Никита Джонсън

Никита Джонсън обясни защо изглежда по този начин

„Когато се усмихваш, филърът се мести и стои нефизиологично. Лицето се променя. Всичко в рамките на естественото е най-красивото.

Оттам насетне вече се губи разбирането каква е разликата между естествено и не. Това за мен е един урок, който научих“, изповяда се самата Никита пред съквартирантите, цитира вестник „България Днес“.

Милена, както е истинското име на Никита Джонсън, не крие, че лицето й е напълно обезобразено от пластични операции. С годините проблемите й с лошите резултати от интервенциите се задълбочават.

„Първата ми корекция са гърдите. По лицето имам различни видове филъри, естетична безоперативна хирургия. Вкарва се материал в лицето чрез инжекция, този материал се нарича хиалуронова киселина и той попълва бръчки.

Понякога, когато се злоупотреби, както в много случаи и аз съм злоупотребявала, стои леко като подплънка, стои неестествено“, признава преди време Никита.

Тя се е съветвала с различни лекари в България и Швеция какво може да направи, за да намали щетите по лицето си. Това се оказва невъзможно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар