Ева Веселинова откри своята приказка край Пазарджик: Удиви мрежата! (СНИМКИ)

Ева Веселинова откри своята приказка край Пазарджик: Удиви мрежата! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Ева Веселинова показа своето приказно местенце!

Чаровната репортерка на „Господари на ефира“ Ева Веселинова показа своето приказно местенце за релакс. То се намира в село Дъбравите, област Пазарджик. И се оказа наистина като кътче от Рая. Ето какво сподели самата Ева в мрежата:

Ева Веселинова

Ева Веселинова сякаш се намира в приказка и тази красота е тук в България

„Много хора ме попитаха къде е това уникално място, затова оставям тези снимки и местоположението. В Cob Camp Club посрещането е с много любов, най-вкусния марокански чай и джинджифилови бисквитки.

Изживяването е трудно за описване, защото мястото наистина е вълшебно. Всичко е изработено и измислено от собственика, храната е домашна, гледката е спираща дъха, наоколо няма нищо. Всичко е създадено така, че да те кара да се чувстваш специален.

Някак си животът винаги успява да ме отведе на такива прекрасни места! Събуждаш се и си в Рая! От прозореца си виждаш планината, а в глинената къщичка от приказките те очаква вкусна закуска“, не крие очарованието си от мястото Ева Веселинова.

Русокосата сладурана не крие, че обожава да пътешества. При пръв удобен случай тя се грабва батажа и изчезва от столицата, за да се наслади истински на живота.

„Радвам се на всеки един момент от живота! Понякога е много трудно, но красотата е навсякъде около нас. Ние само трябва да имаме очи и сърце за нея. Пътувам много! Разчитам винаги на себе си, нямам очаквания от нищо и от никого!

Не правя компромиси със себе си и се придържам към християнските ценности. Всичко това ми носи душевен мир и спокойствие, които се отразяват и на външния ми вид“, разкри наскоро в свое интервю за женско списание Ева Веселинова.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар