Слави Трифонов вдига паметник на баща си за 10 бона! (още подробности)

Слави Трифонов вдига паметник на баща си за 10 бона! (още подробности)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов отдава последна почит на баща си Тодор!

Слави Трифонов отново е в черна дупка. На 22-и ноември миналата година шоумен №1 погреба баща си. С наближаването на годишнината от смъртта на татко му Тодор, той отново е изпаднал в депресия, разкриха хора от екипа му.

Слави Трифонов

Слави Трифонов разбит след загубата на татко си Тодор

Това си пролича и от гостуването на Бойко Борисов в студиото му. Дългия бе особено вял и апатичен. И определено не бе достатъчно добре подготвен за дългоочакваното интервю.

Още преди месец Слави поръчал в плевенска траурна агенция изработката на надгробен паметник от черен гранит. За луксозния монумент, който ще бъде монтиран в гробищния парк на някогашното село Учин дол, днес Тодорово, Трифонов се е изръсил с около 10 000 лв.

Местните хора почели паметта на бай Тодор в кафенето в центъра на селото на тяхната съселянка Данчето, където бай Тодор обичал да прекарва времето си рано сутрин. Всяка заран между 8 и 9 часа таткото на Слави пиел кафе, докато чакал да докарат хляба от града. Той обичал да бистри политиката, а когато бил в настроение, си поръчвал бира с фъстъци.

Веднага щом научили, че техният съселянин се е преселил в отвъдното, приятелите на дядо Тодор се събрали в кафенето, за да му окажат последна почит със спомени за общото им минало. Освен че бил най-голямата знаменитост в плевенското село Тодорово покрай известния си син, дядо Тодор имал и други причини да се гордее.

През 70-те години таткото на шоумена, който бил дърводелец по професия и работел в мебелен завод, измайсторил лично спалнята на Тодор Живков. Миналата година новината, че е загубил татко си застигнала Дългия минути, след като приключил снимките на вечерното шоу. Телефонирала му сестра му Петя.

85-годишният Тодор Трифонов почина след кратко боледуване в плевенската болница. Макар че дядо Тодор боледувал през последните 2-3 години, нищо не предвещавало фаталния му край. След като успял да се съвземе от първоначалния шок, Слави съобщил на екипа си трагичната вест и веднага тръгнал към Плевен.

Шоуменът наредил нищо в новото предаване да не издава за неговата мъка. От съпричасност към личната драма на Трифонов обаче на следващия ден за първи път в историята на шоуто 2 пъти балет „Магаданс” излезе да танцува в черно. А водещият Иво Сиромахов бе с черна риза.

Дългия се притеснявал най-вече за майка си Здравка, която живяла с татко му близо 60 години. През последната година 79-годишната пенсионерка се бе установила да живее в Плевен, а таткото на водещия предпочете да остане в родния Учин дол, което днес носи името Тодорово.

Семейството на дядо Тодор уважило последната му воля да бъде погребан там, където е преминал целия му живот – на село. Всички местни хора се извървели, за да отдадат последна почит към дядо Тодор на погребението му на 22-и ноември по обяд. Това потвърди тогава и кметът на Тодорово Янчо Итов.

Цялото село се стекло да си вземе последно сбогом с бащата на Слави. Местните били категорични, че ще го запомнят само с добро, защото помагал на всички и винаги бил усмихнат.

Най-голямото му желание било Слави да го зарадва с внуче, но уви, старецът не дочакал този момент. Въпреки че живеели разделени, родителите на Слави не можели един без друг. И всеки ден се чували по телефона, пише вестник „Уикенд“.

Заради здравословните си болежки дядо Тодор живеел сред природата на село, но мама Здравка на стари години започнала да обикаля света и да се радва на спокойни старини, благодарение на лукса, който й осигурява нейният син.

Тя не обичала да парадира с парите на Слави. „Сякаш не му е майка. Колкото той е агресивен, толкова тя е забавна, добра и любезна. На мравката път прави”, казват за нея плевенчани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар