Златка Райкова реве неистово в Къщата, Боби Ръгбиста изригна! (виж тук)

Златка Райкова реве неистово в Къщата, Боби Ръгбиста изригна! (виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Райкова ще избухне в неудържим рев в Къщата на Биг Брадър!

Миналата седмица на гости в Къщата на Биг Брадър Моуст Уонтед влязоха мъжете, които стоят до Емануела и Никита – Мартин и Боби. Тяхната поява бе истинска изненада за Съквартирантите, а Емануела и Никита просто полетяха от радост.

Златка Райкова

Златка Райкова ще изпадне в ступор от присъствието на Боби Ръгбиста

Влизането на Боби Ръгбиста, макар едва за няколко дена, изстреля Никита на Седмото небе. И днес ще видим другото, по-усмихнатото лице на екстравагантната дама.

За други, обаче, изненадващото гости дойде като гръм от ясно небе. Златка Райкова остана вкаменена от появата на Боби, а Цецо Андреев не бе очарован от присъствието на Мартин.

Реакциите не закъсняха и днес ще видим как се разгърнаха емоциите им през изминалия уикенд и как успяха Мартин и Боби да се впишат в обстановката в Къщата.

Номинираните за изгонване са Никита, Стоян и Цецо и още тази вечер за един от тях приключението Big Brother: Most Wanted 2018 ще завърши. Кой ще изберат зрителите да напусне и как се отрази присъствието на Мартин и Боби на Съквартирантите ще разберем довечера.

Знае се, че новодошлите в риалити формата няма да останат до края му. Очаква се за няколко дни в Къщата да влезе и любимият на Джулиана Гани – Илиян Найденов.

Този път обаче продуцентите уцелиха джакпота с идеята си, защото именно половинките на брадърките ще вдигнат всички на балон с присъствието си. Остава само да изчакаме, за да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Златка Райкова реве неистово в Къщата, Боби Ръгбиста изригна! (виж тук)”

  1. промо код

    Ное. 26. 2018

    Златка Райкова много ми падна в очите, нямам думи. Добре, че е тая къща за да се види що за хора са всички в нея. Уж известни личности.

Добавете коментар