Благо Георгиев отврати всички:Виж къде си завря ръката!(Забрави за камерите)

Благо Георгиев отврати всички:Виж къде си завря ръката!(Забрави за камерите)
Гласувайте за статията

Благо Георгиев отврати зрителите

Благо Георгиев забрави, че в Къщата на Големия брат има камери. Футболистът сякаш не се досети, че дори и на тъмно камерите не спират да следят какви ги вършат съквартирантите.

Благо Георгиев

Благо Георгиев не спира да си чеше дупето

Топ кръшкачът сякаш се чувства вече като у дома си и напълно е забравил, че може да се изложи.

Благой Георгиев показа нагледно, от екрана, какви грозни навици притежава, които никак не са хигиенични. И на всичкото отгоре накара мнозина от феновете на скандалното шоу да се отвратят от привичките му.

Това се постара да докаже нагледно фен на клюкарското шоуто по Нова телевизия. Той посочи късното лайф издание на шоуто „Биг Брадър Моуст Уонтед“ от четвъртък.

Въпросното скандално видео започва с разговор между Джизъса и Русата Златка преди сън. Комуникацията отново е неразбираема и лишена от съдържание.

Изглежда разговора е толкова скучен за Благой, че той не знае къде да си дене ръцете, показва клипчето.

В един момент ритнитопковеца си опипва лицето и накрая ръката му акостира на зъбите му. Благо не спря да се фука с новото си чене, за което навън му лепнаха прякора „зъбчо”.

Огромните му и супер бели зъби обаче предизвикват непрекъснатото облизване на екс футболиста, като според специалистите той го прави, понеже новите му зъби никак не са му удобни.

Но в един момент на Благо Георгиев му става горещо и си съблича халата. После ляга на една страна към Златка и се завива с него.

Секунди по-късно Благой започва да се чеше по дупето. После си вади ръката и я помирисва. Сърбежът обаче не спира и сега Благо още по-яростно се ждрапа по задните части.

След като се е начесъл доволно, той си вади ръката и започва повторно да си заопипва зоната около устата. В следващият момент прави нещо още по-гнусно, като си загризва ноктите. И то на същата тази ръка, която преди това си е завирал къде ли не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар