Соня Колтуклиева размаза Слави и сценариста му! (Виж как се изгаври с Тошко)

Соня Колтуклиева размаза Слави и сценариста му! (Виж как се изгаври с Тошко)
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева никак не си поплюва!

Журналистката Соня Колтуклиева размаза Слави Трифонов и сценариста му Тошко Йорданов.Рошавият сценарист глуповато излезе с оправдателен пост на страницата на Дългия, след позорното интервю на шефа си с премиера Бойко Борисов.

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева размаза Слави и сценариста му Тошко

Сценаристът Тошко Йорданов отправи и директни нападки към Соня Колтуклиева, която гневно го попиля в мрежата. Ето как изригна:

„Ай-ай-ай, нЕкакъв Тошко, титан на мисълта и словото, придворен на Славчо Т., си помечтал да ме размаже, а ме рекламирал грандиозно! Подредил ме е “първа сред равни” в една компания, истински дрийм-тийм!

Известни журналисти, според него сме – по реда на изброяването: Соня Колтуклиева, Любо Огнянов, Валерия Велева, Христо Комарницки, Светльо Иванов, Полина Паунова.

Както правилно отбеляза един читател – всеки от нас си има своя биография и публичен образ – добър или не толкова добър – но изграден от самите нас, през нашите битки, сривове и победи, през нашите грешки и емоционални травми…

Кой-си-ти-бе-тошко?! Освен да подтичваш и да подлайваш като пале покрай оня, дългия с голямото его, какво друго те прави “значим”? Колкото по-яростно се опитваш да Му лъскаш имиджа, толкова повече презрение Му докарваш.

Ако ще всяка вечер от екрана на БТВ да подлайвате срещу нас, това няма да превърне лакейството и раболепието на Слави от т.н. “интервюта” в героизъм. Няма как да стане.

И през ум не ми минава да изисквам от Слави Т.да задава този ли онзи въпрос. Да пита каквото ще. Представях си, че го прави нахакано и остро, както във вечерите, когато събеседниците му не са в студиото; както, когато е насаме със сценаристите си, на които плаща, за да го правят да изглежда велик.

Бил “изтръгнал” от премиера и главния прокурор да обещаят публично това или онова…свещена неинформираност – те са го правили вече.

Верно ли не се усетихте, че те си извъртяха по един пиар на ваш гръб в отреденото ви ефирно време?! Е, то кой ли вече им се връзва и на тях, но нейсе…обаче ви употребиха, това е истината.

Нали щяхте да правите политически проект, Димитър Диманов да ви създава структури, референдумът да е вашето знаме, да селектирате бъдещи управници?! Пунт и пластика! Както написа Илиян Василев: “добрата вест е, че политическият проект на Слави приключи”.

Преди да скочи, Слави се срина. С любезното съдействие на сценаристите си… Хайде, марш обратно в тинята на чалгарството“, изригна Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар