Бомба: Миглена Ангелова „нахрани“ обилно Никита Джонсън! (виж тук)

Бомба: Миглена Ангелова „нахрани“ обилно Никита Джонсън! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова очевидно не храни симпатии към победителката в минал сезон Никита!

Водещата на бившото „Искрено и лично“ Миглена Ангелова обилно „нахрани“ Никита Джонсън. Очевидно е, че тя визира поведението на Никита спрямо Златка Райкова, въпреки че не се зае да възхвалява блондинката.

Никита

Миглена Ангелова направи на бъз и коприва Никита Джонсън

Ето как коментира държанието на Никита обаче, предаваме думите й без редакторска намеса:

„Че у нас нормалното се приема за изключение – това си е от години, но от кога откровената подлост, интригантство, клевета и човешка гнус се извинява с “емоционалност”:

– „Тя ме обиди, и аз затова ги наприказвах едни”… не съм забелязала. Кога паднахме толкова? Следващото трябва да са откровения: “убих я, защото много ме ядосва и провокира”, и невинно мигане…

Невежеството никому не е донесло нищо добро, особено в по-дългосрочна перспектива.

Вече отдавна не е проблем да си невеж, невъзпитан, да си неграмотен… Но интригантството, клеветничеството и подобни все пак бяха качества, които не се оправдаваха публично от проявяващите ги.

А сега… Когато свикнем и с това, кое ще е следващото, с което ще свикнем?“, възкликна Миглена Ангелова в мрежата. Преди дни само тя не пропусна да захапе и устатата Албена Вулева. На която, очевидно, никога не е била „фенка“.

„Албена В. да говори за “обществен интерес” ми е ама мноооооого в повече. Ако и да съм й простила всичко, откакто видях за пръв път майка й“, жегна я с острия си език водещата на „Искрено и лично“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар