Ти да видиш: Ивелин Попов превзема строителния бизнес! (още подробности)

Ти да видиш: Ивелин Попов превзема строителния бизнес! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ивелин Попов се е насочил към строителния бизнес!

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов и мъж на поп фолк певицата Елена Паришева вече мисли за бъдещето си и след футбола. Спортистът започва да инвестира парите си в недвижими имоти и строителство, твърдят негови близки, научи.

Ивелин Попов

Ивелин Попов ще става строителен магнат, дано му потръгне

Футболистът на московския „Спартак” вече успя да направи една успешна инвестиция и не смята да спира до там, пише вестник „България днес”.

Попето вдигна баровски жилищен комплекс, оценяван на над 5 млн евро. Самата инвестиция Попов прави през фирмата си „ИКИ Билдинг-2017”.

Футболистът влиза в съдружие с двама опитни строителни предприемачи, като по техен съвет купува парцел на столичната улица „Отец Паисий за близо 1,5 милиона лева.

След което вдига жилищна сграда с обща площ от 5730 кв.м. При цена на имотите в района около 1300 евро на квадрат, Попов печели приходи от над 5 милиона евро.

Попето не е първият български футболист, който се ориентира на пазара на недвижими имоти. От години с този бизнес се занимава и Красимир Балъков.

Магичният халф обаче предпочита да купува и препродава имотите, прибирайки солидни печалби. При това развива дейността си в почти цяла Южна Европа, а не само в България.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар