Зрителите натириха Я-Я, Емануела напусна Къщата сама! (още подробности)

Зрителите натириха Я-Я, Емануела напусна Къщата сама! (още подробности)
Гласувайте за статията

Емануела избра любовта пред хорорара от Брадъра, зрителите изгониха Я-Я!

Фолк певицата Емануела се отказа от победа в „Биг Брадър Моуст Уонтед“. Въпреки, че имаше сериозни шансове за първото място, снощи тя напусна Къщата в Нови хан по собствено желание.

Емануела

Емануела избра да напусне Къщата на Биг Брадър заради любимия си Мартин

Пайнерката си каза „Сбогом“ със съквартирантите заедно със своя любим Мартин Николов –  Елвиса. Дори и финансово Биг Брадър не успя да изкуши звездата да остане.

Емануела категорично заяви, че иска да си тръгне, за да може да разреши проблемите си с половинката, а също така и да е до двете си деца.

Стана ясно, че тя и Мартин са били разделени цели три месеца преди влизането й във формата. И сега, когато отново се върнаха един към друг, Еми за нищо на света не иска да попречи на връзката им.

От номинациите изхвърлен тази седмица се оказа супер дразнителят Стоян Роянов Я-Я. „Аз съм благодарен, че напуснах простащината, лошия вкус. Благодаря на Господа, Исуса“, заяви той пред Ники Кънчев на излизане.

В същото време съквартирантите му започнаха да подскачат от радост и най-вече Цецо Андреев и Джулиана Гани, която изтъкна, че вече няма кой да я тормози. Албена Вулева пък моментално изигра „танца на радостта“ по случая.

Абсолютен „непипаж“ за следващите номинации ще е Станимир Гъмов. „Той може да е тъпанар, но аз го обичам“, категоричен бе чешитът Я-Я. Със сигурност актьорът ще остане предоволен от решението на Стоян Роянов и лека полека се придвижва към финалистите в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар