Корнелия Нинова изригна: Разкри ужасяващи неща за ГЕРБ! (Виж още)

Корнелия Нинова изригна: Разкри ужасяващи неща за ГЕРБ! (Виж още)
Гласувайте за статията

Корнелия Нинова разкри ужасяващи неща за партия ГЕРБ и Бойко Борисов!

Преди минути лидерът на БСП Корнелия Нинова разтърси мрежата с чудовищни разкрития за управляващите. Ето какво заяви председателят на столетницата, предаваме думите й без редакторска намеса:

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова изригна срещу Герб

„ГЕРБ отменят машинното гласуване в последен опит да спасят режима Борисов… За десет години власт ГЕРБ поробиха собствения си народ и го държаха в страх и апатия.

Това заявих вчера по време на среща с граждани в Свиленград. На всеки, който дръзнеше да се изправи срещу режима на Борисов, се изпращаха служби на проверка, биваше уволняван, глобяван, мачкан.

Но хората се освободиха от страха и си потърсиха правата с протестите.

Апатията,че нищо не може да се промени, отстъпи на търсенето на алтернатива. Рухна и този мит, че управлението е единственото възможно. Искам да поздравя всички за събудената гражданска енергия.

Но искам и да предупредя, че уплашени от нея, от опасността да им се търси отговорност след изборите, ГЕРБ прибягват до последното спасение.

Да подменят свободната воля на гражданите. Те отменят машинното гласуване, което е възможност за обективен вот. Те искат отново да дописват мъртви души в списъците, депутати да носят чували с бюлетини, да купуват секционни комисии.

Ние внесохме предложение в Бюджета за 2019 г. да се добавят 50 млн.лв. за машинно гласуване, защото управляващите удобно го бяха пропуснали. Вие сте свободни хора, със свободна воля- за кого да гласувате, но не позволявайте гласът ви да бъде подменен.

Нека всички се обединим и да не им позволяваме, в името на тяхното оцеляване, да сменят закона и да ви отнемат правото на свободен избор“, заяви Корнелия Нинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар