Взеха се: Михаела Маринова заживя с футболиста Александър Дюлгеров!

Взеха се: Михаела Маринова заживя с футболиста Александър Дюлгеров!
Гласувайте за статията

Михаела Маринова заживя с футболиста Александър Дюлгеров!

Младото дарование от Х Фактор Михаела Маринова пусна първата си песен на английски. Но не само творческите й проекти са първостепенни за младата дама в момента.

Михаела Маринова

Михаела Маринова и Александър Дюлгеров вече живеят заедно

Тя обзаведе нов дом, който ще дели с футболиста на ЦСКА Александър Дюлгеров. Двамата са заедно от година, а победителката в „Като две капки вода” е категорична, че това е мъжът за нея.

Двамата срещат пълната подкрепа на своите родители. Бащата на Дюлгеров, който се занимава със строителен бизнес, помогнал за ремонта на любовното гнездо. А майката на певицата се хвърлила самоотвержено в чистенето след майсторите.

Заради мъжа до себе си, Михаела Маринова тръгна по стадионите и стиска палци на ЦСКА при всеки мач. Дюлгеров пък навлиза в музиката ударно, като дори успял да издържи четиричасовото представление на операта „Янините девет братя” в компанията на Маринова.

Двамата гледали и музикалния филм „Бохемска рапсодия”, а оттогава футболистът непрекъснато слуша Фреди Меркюри, разказа певицата в предаването „На кафе”, пише hotnews.bg .

Припомняме, че преди време Мишето имаше голяма любов с Иво Добрев от братята Пламен и Иво. Те се срещнаха в сезона на Х Фактор и малко по-късно се събраха. Връзката им обаче не продължи така, както очакваше Михаела.

Стана ясно, че Иво Добрев на няколко пъти е сложил рога на певицата, което тя така и не успя да му прости. Явно е било за добро, тъй като в момента Маринова се носи на крилете на щастието с Александър Дюлгеров.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар