Направи го: Наталия Симеонова най-после даде развод на Денис Ризов!

Направи го: Наталия Симеонова най-после даде развод на Денис Ризов!
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова вече не е официална съпруга на Денис Ризов!

Официално разведени са вече музикантът Денис Ризов и водещата Наталия Симеонова. Това призна самият рокаджия и бизнесмен наскоро.

Денис Ризов

Наталия Симеонова и Денис Ризов са официално разведени

„Да, разделихме се с Наталия, вече сме разведени и не сме заедно“, каза той пред вестник „България Днес“.

Наталия и Денис подписали документите по развода преди около месец. Припомняме, че бракът им издържа десет години. След това последва разлъка въпреки добрите отношения, които те запазиха и до днес.

Стана ясна и причината защо двамата се разделиха, уточняваме от Kliuki.bg. Самата Наталия Симеонова многократно е разказвала как Денис Ризов се влюбил в друга жена и дори й го признал. Тя се опитала да го задържи до себе си, защото винаги го е обожавала, но той бил непреклонен.

В последните месеци имената им са замесени в различни любовни авантюри, но засега и двамата не са потвърдили в живота им да има друг човек.

Факт е, че въпреки, че са разведени Натали и Ризов продължават да са в добри отношения и той се грижи за нея и дъщеря им Виктория изключително щедро. Самият Денис отрича в момента да има гадже и е категоричен, че втори път няма да мине под венчило.

За Наталия обаче ще е по-трудно да си намери половинка. Доскоро тя без притеснение признаваше, че макар да не са заедно, Денис е мъжът на живота й. Никога не е крила болезнената си любов към него и смята, че връзката им е предопределена и кармична.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар