Бомба: Наско Колев показа новото си гадже! (виж какво написа в мрежата)

Бомба: Наско Колев показа новото си гадже! (виж какво написа в мрежата)
Гласувайте за статията

Ето я новата приятелка на Наско Колев – хубавата Лора е наполовина на годините на Мария Илиева!

Победителят в последния сезон на „Вип Брадър“ рапърът Наско Колев се похвали с ново гадже. Което видимо е доста по-младо от голямата му изгора Мария Илиева.

Наско Колев

Наско Колев показа новата си приятелка – Лора Маринова, също варненка като него

Бившият на певицата показа новата си на феновете и отбеляза как трябва да изглежда едно момиче.

По-малко от месец след излизането си от къщата Наско вече успя да представи новата си половинка. Младият рапър и бъдещ лекар публикува снимка на красавицата в официалния му Инстаграм профил, пише вестник „Телеграф“.

„До всички намазани, премазани, боядисани, остъргани, набоцкани, модифицирани мадами: Чуваме ли се? Това е красива жена“, написа Наско Колев над фотоса.

Името на новата избраница на варненския рапър е Лора Маринова. За нея не се знае повече, освен че също живее във Варна. Профилът на красавицата е затворен и снимките й могат да бъдат разглеждани само от нейните приятели.

От споделения фотос в профила на Наско се вижда, че Лора е със светла коса, сини очи и плътни устни, които не изглеждат много естествени. Но явно Колев е убеден в това, предвид факта, че оплюва „набоцканите“ дами.

Очевидно младата красавица е успяла да излекува разбитото сърце на Атанас Колев който в къщата страдаше за бившата си половинка Надя.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар