Потрес: Виж как Цецо Андреев „нахендри“ Златка Райкова! (мрежата завря)

Потрес: Виж как Цецо Андреев „нахендри“ Златка Райкова! (мрежата завря)
Гласувайте за статията

Златка Райкова трябва доста време да се сърди на приятеля си Цецо Андреев!

Цецо Андреев се подигра на най-добрата си приятелка – Златка Райкова. Макар и без да иска, той категорично се изгаври с нея. Поне това наблюдавахме във вчерашния дълъг епизод на „Биг Брадър Моуст Уонтед“.

Златка Райкова

Лицето на Златка Райкова не остана незабелязано за зрителите

Заради появата на половинката на Емануела – Мартин Николов, на когото гримьорът изобщо не се изкефи заради враждата си с фолк певицата, Цецо не успя да стане от леглото си навреме. И проспа голяма част от деня си. Което изигра кофти шега на най-добрата му приятелка.

Отдавна събудилата се Златка Райкова, която очевидно изпитва мързел да се гримира, се разхождаше като призрак из къщата.

И от самолет личаха тъмните кръгове под очите и странните петна по лицето й. Вероятно става дума за пигментация на кожата, която Андреев не можа да прикрие заради успиването си.

Оказва се, че най-вероятно солариумът, от чиито услуги русокоската се възползва целогодишно, е оставил своите поражения върху кожата й. На дясната си буза тя носи тъмни петна, които само макиажът е способен да прикрие.

Явно Златка Райкова все още не е намерила козметик, който да заличи проблемите й. Ако не спре със солариума, образуванията ще се увеличават и ще се появят и на други места.

А нищо чудно петната да се следствие на тежък и некачествен грим, с който тя е намацана всеки божи ден.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар