Наум Шопов – младши показа своя „Булгар звер“! (виж книгата му за фитнес и хранене)

Наум Шопов – младши показа своя „Булгар звер“! (виж книгата му за фитнес и хранене)
Гласувайте за статията

Наум Шопов – младши представи книгата си за фитнес и хранене, която нарича „Булгар звер“!

Наум Шопов – младши представи своята книга за фитнес, диети и хранене, която шеговито е нарекъл „Булгар звер“. Младият актьор, а вече и начинаещ доктор, е събрал ценна информация за всички, които искат да се радват на здраве и отлична фигура.

Наум Шопов

Чаровникът Наум Шопов – младши издаде своя „Булгар звер“

Противно на мнозина псевдо автори на подобни четива, Наум Шопов е описал собствения си опит във фитнеса и храненето през годините и грешките, които е допускал. Ето какво сподели той:

„Представям ви „Булгар звер“. Това е проект, който седи от години в главата ми, но ето че и неговият момент дойде! Вложих много време и старание, за да се получи нещо, което би се отличило от всички останали финтес програми.

Притежавайки “Булгар звер”, вие получавате моя шест годишен опит в залата – с грешките и уроците, които тя ми е дала, а именно:

👉🏼 Персонална фитнес програма, изготвена според вашите нужди и възможности.

👉🏼 Видео уроци за всички упражнения в персоналната ви програма.

👉🏼 „Моят фитнес буквар“.

„Моят фитнес буквар“ е кратка книжка, в която съм събрал най-необходимата информация, за да постигнете целите си в залата. От това да дам разяснение за най-важните термини отнасящи се за тренировките, до 10-те мита на всеки начинаещ трениращ.

Тази информация е добита чрез стажа ми във фитнеса и следването ми по медицина. Работихме здраво по проекта и смятам, че ще останете много доволни от резултата!“, разкри Наум Шопов – младши в профила си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар