Диляна Попова избяга на село! (Причината е повече от изненадваща)

Диляна Попова избяга на село! (Причината е повече от изненадваща)
4 (80%) 2 votes

Диляна Попова избяга на село

Красивата моделка Диляна Попова замина на село. Синеоката красавица се махна от апартамента си в столицата и се настани в провинцията.

Диляна Попова си взела малка къща в съседно до столицата село.

Диляна Попова

Диляна Попова забегна на село

Тя обзавела дома си по свой вкус и той станал много удобен и уютен, коментират близки до сладураната. Чаровницата от Гулянци била категорична, че сред тишината и спокойствието ще расте много по-добре малкия й син Борил.

Манекенката имала идея отдавна да забегне от шума, мръсния въздух и навалицата на столицата, пише „България днес”.

Благодарение на многобройните проекти, по които работи, синеочката успяла да задели достатъчно средства, за да си купи дом на село и да го обзаведе по свой вкус.

Освен това Попова не искала сина й да израсне стресиран и невротизиран сред непрекъснатия шум и навалицата на столицата. Въпреки че почти не използва апартамента си в София, тя решила да не го продава.

Актрисата и модел се връщала от време-навреме в апартамента си, за да го наглежда и да го почиства.

На Диляна Попова не й пречело ,че трябва да пътува всеки ден, за да води сина си на детска градина в града.

Тя била щастлива, че той няма да расте затворен между четирите стени на панелното й жилище, а ще се радва на свобода, тишината и спокойствието, което дава селото.

Таткото Асен Блатечки често ходел да посещава двамата. Актьорът бил забелязван често да идва на гости при любимите си хора. 37-годишната манекенка и „лошото момче на киното” стоплиха отношенията си още на рождения ден на сина им Борил през септември.

Според клюката двамата не само се събирали като родители на наследника си, но нещата отивала още по-далеч.

Каквато и да е причината, малкия Борил бил най-доволен от развоя на нещата. Той се радвал на присъствието на татко си, когото обожавал и искал да е непрекъснато при него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар