Ани Салич: Тази „жива“ вода може да я направите и в къщи!(С нея болест не ви лови)

Ани Салич: Тази „жива“ вода може да я направите и в къщи!(С нея болест не ви лови)
Гласувайте за статията

Ани Салич сподели рецепта с революционна вода

Ани Салич сподели рецепта за вода, която може да се направи лесно и бързо в домашни условия. И благодарение на нея гарантирано ще се предпазим от болести, дори и от най-тежките.

Ани Салич

Ани Салич се лекува с домашни илачи

Журналистката следва съвети на учени, които дълги години са опазвали здравето на космонавти в орбита. Те препоръчват така наречената жива вода, на която е фен и лицето на Нова телевизия.

Спецовете в тази област, както и телевизионерката са убедени, че водата която се продава в магазините е твърде киселинна. А за нашето здраве наистина ни е необходима чиста вода.

Оказва се, че тя прави много лесно и бързо. За целта е необходимо да налеем в едно шише или голяма кана вода от чешмата. Правим го вечерта и оставаме през нощта водата да престои в съда.

На сутринта хлорът вече се е утаил. Без да разклащаме съда, отливаме половината или две трети от тази вода в друг съд. Слагаме така отлятата вода на котлона, за да може течността да кипне.

Много е важно да не я оставим да кипне изцяло, а до състояние, при което се появяват дребни мехурчета.

“Това състояние на водата се нарича “студено кипене”. Така тя напълно запазва структурата си това продължава двадесет и четири часа. Точно тази вода е ценна и необходима на клетките, а оттам за здравето ни”, препоръчва Ани Салич.

Когато пием такава вода, клетките ни не губят енергия, за да я пречистват в организма ни.По този начин се връща здравето и цялостната имунна защита.

Методът е познат и признат, и мнозина, включително и водещата го изпълняват, за да са здрави и силни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар