Извънредно в Биг Брадър: Благо Георгиев троши, Боби Ръгбиста реве!

Извънредно в Биг Брадър: Благо Георгиев троши, Боби Ръгбиста реве!
Гласувайте за статията

В Къщата снощи стана страшно

Благо Георгиев полудя и започна да троши всичко наред. Бившият футболист лудна след въпроса на Боби Ръгбиста към Златка. Здравенякът откровено запита Русата Злати дали двамата са правили секс.

„Ти каза, че ние сме се познавали, но ти не си спомняш за мен. Изведнъж аз съм някакъв човек, който си измисля някакви фантазии след 10 години. Искам истината“, директно „захапа” Борислав Борисов блондинката.

Благо Георгиев

Благо Георгиев побесня след въпроса на Ръгбиста към Златка

Златка Райкова се опита да се измъкне от конфузната ситуация, но любимият на Никита не я остави на мира.

„Аз искам да се изчисти веднъж завинаги. Не искам да излизам лъжец. Кажи ми значи, ние сме имали просто флирт или сме се виждали и сме правили секс“, запита Борислав.

Златка Райкова обаче фино се измъкна от конфуза, като заяви, че е дама и не може да отговори на този въпрос. После влезе в Изповедалнята, за да се оплаче от безочието на ръгбиста Боби.

„Здравей, Биг Брадър. Искам да попитам защо се вменява това, че аз съм лъжкиня, защото не съм имала нищо общо с този човек.

Аз съм изключително директна и съм обяснила какво общо съм имала с него, без да изпадам в момента в подробности колко кратно е било всичко, защото смятам, че е твърде унизително”, започна да се оправдава плеймейтката.

Биг Брадър обаче сурово я попита как помни какво е правила с човек, който не помни. Въпросът му втрещи Златка и тя продължи да се оплита в лъжите си:

„Знам кой е Борислав, имали сме флирт, просто исках да излезе малко по-пренебрежителна ситуацията”, заоправдава се плеймейтката.

Безкомпромисно обаче Големия брат я накара да озапти половинката си, който в момента разбива Къщата в Нови хан.

А малко преди да излезе от шоуто, Боби Ръгбиста шашна всички, като се разплака неудържимо. Той призна най-голямата си болка. Баща му бил болен от рак и бавно гаснел пред очите му.

„Големите мъже също плачат, а сълзите им са по-искрени от всички други. Тази вечер Боби си тръгва от Къщата, но ще остане до Никита до края на номинациите.“ Така Ники Кънчев коментира драматичното видео с признанието на Ръгбиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар