Бабата на Азис възобнови шарлатанската си дейност

Бабата на Азис възобнови шарлатанската си дейност
Гласувайте за статията

Най-известната пророчица в Костинброд – бабата на Азис, отново гледа. Известната ясновидка доста време отказваше да приема посетители, тъй като здравето й беше нарушено, а и умората от постоянния поток желаещи срещи си казваше думата.

Преди няколко месеца гадателката бе приета в болница с грип, който обаче породи усложнения. „Станка е по-добре, продължава да се лекува. От години се бори с белодробните проблеми, които се появиха заради пушенето и цигарите”, споделя дъщеря й баба Стефка.

Азис баба

Бабата на Азис продължава с гледането

Заради нуждата от почивка, семейството на възрастната жена доста време отказваше да й позволява да приема посетили. Сега тя има право да разчита съдбите на хората, но със строго фиксирано работно време–само до 6 вечерта, пише „България днес“.

Дори през предстоящите празници гадателката ще работи. „Ще почива само на Бъдни вечер и на Коледа, но другите дни ще приема нуждаещи се”, коментира Стефка.

В родния си Костинброд Станка е по-известна като гадателка, а не като бабата на Азис. Но след като певецът оповестява координатите й, от цяла България започват да идват и да й се обаждат.

Възрастната жена открива дарбата си на 13 години и оттогава не е спирала да гледа и лекува. Не отказва помощ на никого, но когато види смърт или голяма трагедия в картите таро, не я казва.

За отглеждането на Азис си спомня с усмивка, но също така казва, че е и доста палаво дете. Заради това се случвало често да получи някой шамар, но въпреки това Васко си остава любимият й внук и често я навестява.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар