Любо Нейков унизи Рачков за сметка на Гъмов!

Любо Нейков унизи Рачков за сметка на Гъмов!
Гласувайте за статията

Любо Нейков избра Станимир Гъмов пред Димитър Рачков!

Рокади по театралните сцени! Любо Нейков смени двама комици, без да му мигне окото.

Босът на БГ продукциите смени Димитър Рачков с колегата Станимир Гъмов за „Вражалец“. Ролята хич не е случайна – Рачков играе кмета в комедията по Ст. Л. Костов, която безброй са гледали в последните години. Не се учудвайте, че едновременно гледате Гъмов в къщата на „Биг брадър“ и на театралната сцена – той може да е навсякъде. Тъй като няма клонинг, му се налага тайно да излиза от къщата на риалити шоуто.

Любо Нейков, Гъмов, Рачков

Любо Нейков избра Гъмов пред Рачков

И то не за два часа, а за доста повече – „Вражалец“ летя до Лондон през уикенда, за да зарадва българската общност в английската столица! Както всеки път, така и сега представлението разби публиката, таланта си отново показаха Любо Нейков, Деси Бакърджиева и останалите актьори.

Сюжета всички го знаят. Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го открият.

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, всичко се обърква и започва комедия без край!

Източник: България Днес

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар