Грозната истина за Станимир Гъмов лъсна!

Грозната истина за Станимир Гъмов лъсна!
Гласувайте за статията

Финансовите затруднения на Станимир Гъмов го карат да прави нелепи неща!

Участието на Станимир Гъмов в „Биг Брадър: Мост Уонтед“ ще го спаси от глад и мизерия в близките месеци. Да не забравяме, че преди 3 години Преслава не пожела да бъде с него именно заради паричната му нестабилност.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов от години има проблеми с парите

Актьорът се намирал в тежко финансово положение в момента, а на всичко отгоре бил затънал в заеми не към банки, а към свои познати и приятели. Близки до комика твърдят, че той дължи пари поне на 10-има свои приятели, от които непрекъснато искал дребни суми пари.

Понеже всички от близкото му обкръжение му научили лошия навик да взема, а да не връща в срок, Гъмов започнал да се издържа на гърба на жените, с които имал любовни афери. Той не се свенял напоследък да иска по някой лев от красавиците, които ставали обект на свалките му. Ако някоя му вържела, той забравял да се издължи след това.

Според близки до зевзека, той бързо изпуквал по купони всичко, което спечели и затова вечно се чудел откъде да вземе пари назаем щом закъса, пише „Ретро“. Залитанията му по чашката предизвикало сътресения и в семейството на актьора и принудило бившата му жена и майка на детето му да го напусне.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар