Калин Терзийски: Още обичам Диана, не мога да я забравя!

Калин Терзийски: Още обичам Диана, не мога да я забравя!
Гласувайте за статията

Калин Терзийски изпитва силни чувства към актрисата Диана Димитрова!

„Още я обичам Диана. За нея съм написал две книги вече. Няма как да я забравя.“

Калин Терзийски и Диана Димитрова

Калин Терзийски не е спирал да обича Диана

Това сподели Калин Терзийски, който дойде с червена роза в ръка да поздрави жената на живота си Диана Димитрова. Вчера екранната д-р Огнянова от сериала „Откраднат живот“ показа платна, рисувани от нея в продължение на почти година.

„Няма как да не дойда да я подкрепя. Толкова неща направих за нея, а и тя за мен“, обясни още Кайо, който се зарадва, че художничката е продала вече седем от картините си.

„Най-скъпата ми картина е около 2000 лева. Учила съм в Художествената, но не това е най-важното. В тези платна съм отразила дявола и бога, ангелите и демоните, жените, погледнати от различни ъгли“, каза Димитрова. Да подкрепи колежката си от сериала дойде Милена Живкова със съпруга си – актьора Ивайло Герасков, пише „България Днес“.

„Другите снимат последните епизоди от този сезон и нямаше как да дойдат“, оправда отсъствието на звездите на сериала „Откраднат живот“ Гераскова.

Деца от Бургас, Пловдив и Русе чинно изчакаха да се снимат с актрисата и да вземат автограф от нея.

Припомняме, че Калин Терзийски от години има връзка с психоложката Ивана, но многократно й е изневерявал. Една от изневерите му е именно с Диана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар