Докато Благо Джизъса разиграва циркове в „Биг Брадър“, неприятна изненада го чака навън!

Докато Благо Джизъса разиграва циркове в „Биг Брадър“, неприятна изненада го чака навън!
Гласувайте за статията

Благо Джизъса и Златка Райкова решиха, че им е по-важно да вземат някой лев, отколкото да запазят връзката си от медиите. Това обаче в случая за него е губене на време, защото бившата му жена си намери кой да й помага с детето му!

Докато Благой Георгиев и Златка Райкова разиграват циркове из „Биг Брадър”, бившата му съпруга Есмер Омерова си намери нов мъж. При това той се грижи и за детето на бившия й.

Благо Джизъса

Неприятна изненада чака Благо Джизъса навън

Танцьорката не спира да се хвали колко добре си живее без футболиста и колко обичана се чувства от новия си мъж, пише „България днес”.

Руската танцьорка е неразделна с новата си любов, а двамата често пътуват заедно. С тях е и синът на Есмер от Благой Георгиев – Елай. Бившата на спортиста показа клипче, на което се вижда как гаджето й и синът й се забавляват заедно.

След като заживя със Златка Райкова, Благо Джизъса рядко се прибира в Русия. Сега Благо и новата му изгора са в „Биг Брадър” и имат сериозни проблеми в Къщата, именно заради ревност спрямо бившите си партньори.

Бившият футболист обаче е чакан от неприятна изненада, когато излезе, защото едва ли ще му стане приятно, че синът му общува с друг татко. Благой на няколко пъти акцентира, че за него децата му са всичко на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Докато Благо Джизъса разиграва циркове в „Биг Брадър“, неприятна изненада го чака навън!”

  1. Ибрее

    Дек. 01. 2018

    Ако иска харем, да е станал мюслиманин. Никой няма да седи да го чака.

  2. НОНИ

    Дек. 01. 2018

    Благо е объркал жените .Точната за него е Калиту.Той обича да опложда различни женки,а тя да ражда от различни татковци .Сбърканяги!

Добавете коментар