Наглостта на Златка Димитрова мина всички граници!

Наглостта на Златка Димитрова мина всички граници!
Гласувайте за статията

Плеймейтката Златка Димитрова гази нагло закона. Брюнетката бе хваната в крачка от репортер на „ШОУ“ докато пазарува евтини подаръци от голяма верига магазини с китайски стоки.

Преди да влезе на шопинг, без никакъв свян Златка Димитрова паркира големия си тузарски джип с бургаска регистрация на инвалидно място, въпреки че паркингът бе полупразен.

Златка Димитрова

Златка Димитрова прегази закона два пъти за няколко минути

Вероятно моделката е искала да си улесни носенето на торбите, тъй като паркоместата за хора в неравностойно положение логично са поставени най-близо до входа на големия магазин.

Черната Златка прекара известно време в известната гръцка верига и напълни кошницата с китайски подаръци и стоки за дома. С нея бе синът й Миро, когото тя буташе в количка.

Когато плеймейтката плати на касата и натовари чантите в багажника на возилото, направи нещо още по-шокиращо. Без да се замисля колко опасно е това, постави малкия на предната седалка на автомобила, въпреки че това по закон също е забранено.

Преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка Димитрова и Миро заради трети човек – любовника й Галин Гочев. Плеймейтката се нанесе при новия си любим в Бургас и заряза баща на детето си, но днес те отново са се събрали.

Близки до Злати докладват, че тя горчиво съжалява за кратката си забежка, и твърдяла, че никога не е спирала да обича Миро, но натискът от страна на неговото семейство, което все още не я приема, й е дошъл в повече.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Наглостта на Златка Димитрова мина всички граници!”

  1. Qwerty Yop

    Ное. 30. 2018

    Що им обръщате внимание на тея еднодневки?! Тъпи паразитиращи получовеци! 👎💩🤬

  2. зрител

    Дек. 01. 2018

    Тъп и грозен травистит

Добавете коментар