18 години – пълнолетни в любовта

18 години – пълнолетни в любовта
Гласувайте за статията

Да, една любов на 18 години – става дума за звездното семейство на Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс. Двойката е сред най-успешните в кино индустрията. И двамата са сред доказалите се в бранша и макар да са доста уравновесени и да станаха семейство на по-зряла възраст, те също преминаха през куп изпитания по време на тези 18 години.

И въпреки проблемите са още заедно и на годишнината от брака си, Катрин написа с социалните мрежи под пост със снимка на нея и мъжа й – под която написала само 18 години заедно, коментират и редица медии, както и в Ева. И колкото и да е силна любовта им, двамата преминават през няколко сериозни диагнози и трудни моменти. На Майкъл му откриват рак на гърлото, след тежко боледуване. А Катрин се бори с диагнозата биполярно разстройство. Това заболяване тя потиска с медикаменти и терапии.

Но въпреки че се харесват от първото си виждане през 1998, сватбата им се случва едва 2000 г. имат две деца. НО Майкъл още на първата им среща започва самоуверено с репликата, че той ще бъде бащата на нейните деца. А тя е впечатлена, но не го показва, минават 10 месеца до първата целувка. А както се цитира и от изд. Ева именно Дани де Вито ги запознава през далечната 1998 г. и ето че е било едно щастливо, случайно запознанство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар