Хюга е дума означаваща накратко състояние на духа, което се постига с малки, но изключително важни детайли, на които трябва да обърнем внимание в нашия дом, офис и т.н., за да се превърне той наистина в хармонично пространство, а не просто място за живеене и работа.

Течението на модата наречена хюга, стартира далеч на Север, из скандинавските територии, главно в Дания. Философията на скандинавския начин на уютен и спокоен живот не се крие само в предметите, а и в нас самите - мислене, хора, с които споделяме времето и дните си и още, но нека започнем от интериора, коментираме ние в Клюки. Бг. Хюга - какво се крие зад тази дума Хюга - какво се крие зад тази дума - Снимка 2 Основното, на което се залага в този нов дизайн и философия на търсене на хармония в живота ни е обзавеждането да има някои основни характеристики. Както цитират и секция от изданието Една.Бг уют у дома можем да започнем да създаваме с почистване на дома, ползване на меки и топли детайли - идеала, възглавници, и още.

И не на последно място е светлината, усещането на уют е свързано силно с естествената светлина в дома ни. А можем да добавим и свещи за подсилване на домашната и топла атмосфера, която често търсим, за да възстановим душевния мир на всеки от нас. Хюга - какво се крие зад тази дума - Снимка 3