Годеж няма да има, но любов още има

Годеж няма да има, но любов още има
Гласувайте за статията

Годеж няма да има, но любов още има, една от най-харесваните звездни двойки е тази на певицата Джей Ло и на спортната легенда Алекс Родригес.

Джей Ло

Двойката е заедно от доста време и двамата се разбират добре, винаги са заедно и са щастливи, но все още не говорят за брак. за сметка на това пък медиите и критиците постоянно ги питат и им се ще чуят положителна новина. Но за добро ли зло, за брак още не се коментира изобщо.  

И както цитират и от изданието Ева – наскоро и самата латино звезда сподели, че не се готвят за сватба, но добре знаят какво искат от живота си и един от друг. Вече на 40 и повече, те са сериозни и постигнали амбициите си хора, с личен живот и собствени цели. Както намеква и певицата и двамата са стабилни характери и утвърдени лидери.

Но обичта и интересите им, които са доста близки ги събират, може да са силни поотделно, но гледат в една и съща посока, коментира певицата. А ние пък от изданието Клюки.Бг им желаем семейно щастие със или без подпис, брак и т.н. – Любовта е емоция, не събитие. Надяваме се да бъдат все така хармоничен тандем както и до днес са били.

Джей Ло

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар