Бомба: Ето я новата на Георги Михайлов! (Мария Илиева гледа сина им съвсем сама)

Бомба: Ето я новата на Георги Михайлов! (Мария Илиева гледа сина им съвсем сама)
Гласувайте за статията

Мария Илиева гледа сина си сама, таткото се хвана с млада мацка!

Бащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов я смени с 16 години по-млада мацка. Според близки до певицата този път раздялата им е окончателна. А фактът, че Георги не беше на рождения ден на Мария Илиева потвърждава плъзналите слухове.

Мария Илиева

Мария Илиева и Георги Михайлов наистина не са заедно

От профила на младия татко се вижда, че той има нова любима и за това го издаде неговата майка. Тя е публикувала картинка в профила на сина си, която може да бъде видяна от всички, а не само от приятелите на Георги. Написаното върху нея гласи:

„Веднъж една свекърва каза: Гордея се, когато синът ми застане твърдо зад жена си. Това означава, че съм възпитала истински мъж! А дали съм възпитала истински син ще покаже моята старост“.

Освен Михайлов в публикацията е отбелязана и неговата нова жена, която се казва Владислава. От профила й във Фейсбук става ясно, че тя е 93-набор, което означава, че е с 16 години по-млада от кака му Мария Илиева, пише вестник „Телеграф“.

Между другто, самата певица потвърди раздялата си с младока пред Венета Райкова в предаването „Папараци“. Само преди ден Мария заяви, че не живее с бащата на сина си и двамата не са заедно.

Тя обаче призна, че е щастлива и няма проблеми в отглеждането на сина си, защото работи, успешна е и може сама да се справя в живота. „Аз съм една щастлива жена и мога да го заявя категорично“, сподели Мария Илиева.

cof

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар