Потрес: Никой не иска да защитава Благой Георгиев и Златка при Ники Кънчев довечера!

Потрес: Никой не иска да защитава Благой Георгиев и Златка при Ники Кънчев довечера!
Гласувайте за статията

Няма кой да отиде в студиото на Нови Хан, за да защитава Благой Георгиев и Златка Райкова довечера!

Продуцентите на Биг Брадър Моуст Уонтед се хванаха за главата в търсене на популярна личност, която да защити тази вечер светската двойка  Благой Георгиев и Златка Райкова.

Благой Георгиев

Благой Георгиев и Златка Райкова се оказаха без защитници на елиминациите

Влюбените, които са номинирани за изгонване, се оказаха без симпатизанти. Които да кажат няколко добри думи за тях по време на лайфа на шоуто, пише hotnews.bg.

От миналата седмица екипа на предаването звъни на пожар на кого ли не, за да го покани да бъде защитник на Благой Георгиев и Злати. До последно обаче удряли на камък. И стигнали дотам, че да търсят варианти с хора, които не познават влюбените извън изявите им на малкия екран.

Тази вечер ще е пълна изненада кой ще седне на диванчето до Ники Кънчев в защита на футболиста и плеймейтката. Въпреки сконфузната ситуация, двойката едва ли ще бъде изгонена днес.

Все пак се очаква да видим как Благо Георгиев ще отправи предложение за брак към пазарджишката мома. Затова продуцентите едва ли ще се лишат от тези Вип-съквартиранти в този момент.

Най-вероятно от шоуто ще си тръгне гримьора Цецо Андреев, към когото има най-слаб интерес. Плюс това младежът от Койнарево привлече най-много негативни коментари в социалната мрежа заради поведението си.

Напоследък и Джулиана Гани не се радва на любовта на зрителите, но за неин късмет, тя не е номинирана за изгонване тази седмица и отиде директно на финала на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар