Шок в Нова ТВ: Димитър Рачков си тръгва от „Господарите“ предсрочно! (виж тук)

Шок в Нова ТВ: Димитър Рачков си тръгва от „Господарите“ предсрочно! (виж тук)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков си тръгва от „Господари на ефира“ изненадващо!

За първи път в историята на „Господари на ефира” участието на Димитър Рачков в него приключи предсрочно. Досега водещият винаги откриваше новия сезон през септември и продължаваше да ни информира за смешните гафове по телевизиите до края на януари.

Димитър Рачков

Димитър Рачков няма да води вече „Господари на ефира“

Сега обаче Митко си тръгна още в края на ноември. И от днес той бъде заместен от друг всенароден любимец Ненчо Балабанов, пише вестник „Минаха години“.

Най-добрият имитатор на Бойко Борисов с радост приел предложението да седне в стола на Рачков, защото никога до сега не е бил в двойка с Васил Василев – Зуека.

Василев започна да води след оттеглянето Мария, която си партнираше с Рачков два месеца. Сега и нейният възлюбен се оттегля от шоуто. А аргументът му бил, че е твърде изморен и не може да се справи с многото задачи в натовареното си ежедневие.

Факт е, че неговото „Забранено шоу на Димитър Рачков” пълни залите в цялата страна по всяко време на годината. В края на ноември Господарят ще играе в зала „Арена-Армеец” в Шумен. А за представлението в НДК в София през април билетите вече се на изчерпване, нищо че са на цена от 30 до 100 лева.

46-годишният водещ срещнал пълното разбиране на продуцента Джуди Халваджиян. Който веднага разрешил на Митко да напусне шоуто предсрочно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар