След снощния лайф в Брадъра: Емануела скочи срещу Преслава! (виж тук)

След снощния лайф в Брадъра: Емануела скочи срещу Преслава! (виж тук)
Гласувайте за статията

Емануела бясна на Преслава за думите й в студиото на Ники Кънчев!

Зеленооката Емануела излезе от къщата на Биг Брадър Моуст Уонтед, но явно продължава да следи изкъсо какво се случва под покрива на Големия брат. Във вчерашния лайф името й бе споменато заради конфликта с Цецо Андреев.

Емануела

Емануела се ядоса на колежката си Преслава

Напомняме, че двама се джафката сериозно под покрива на Къщата, като гримьорът я обвиняваше, че е развела половин България. А изпълнителката му отвръщаше, че е част от обслужващия персонал.

Враждата бързо затихна след като приятелят на певицата влезе в Къщата и Цецо подви опашка. Вчера, като коментатор в студиото, Преслава изрази мнението си, че двама бързо ще забравят проблемите си и отново ще бъдат приятели. А гримьорът ще продължи да се грижи за визията на зеленооката певица.

Тези думи на младата майка обаче вбесиха Емануела, която изригна в социалните мрежи и обяви, че между нея и Цецо всичко е приключило, пише hotnews.bg.

Тя не пропусна да ухапе задочно Преслава като обяви, че тя не става за коментатор, защото е тъпа, за разлика от Кулагин. Явно обаче Емануела е била твърде ядосана, защото е написала фамилията на Валентин с правописна грешка – КОлагин.

Не за първи път Преди и Еми влизат в конфликт. Докато добричлийката бе бременна, Емануела засне клип, в който реже косите на жена, която досущ прилича на Преслава. Тя отдавна е трън в очите на Емито, която за пореден път влезе в открита война с колежката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар