Ваня Червенкова разкри себе си в разтърсващ пост! (още подробности)

Ваня Червенкова разкри себе си в разтърсващ пост! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова заяви себе си с този пост!

Бизнесдамата Ваня Червенкова за пореден път заяви себе си и вътрешното си Аз с искрен и силен пост в социалната мрежа. Тя публикува думите на прочутия Хосе Микард Теиксейра, в които очевидно е припознала собствените си мисли. Ето какво заяви категорично Ваня:

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова заяви себе си пред света

„Нямам вече търпение за определени неща, не защото съм станала арогантна, а защото просто достигнах онази точка в моя живот, която ме кара да не пилея нито минута повече с това, което не ми носи удоволствие или ме наранява.

Нямам търпение за цинизми, прекалена критика или изисквания от какъвто и да било характер. Загубих волята да угаждам на тези, които не ме харесват, да обичам онези, които не ме обичат и да се усмихвам на тези, които не искат да ми се усмихват…

Повече няма да прекарвам и минута с онези, които лъжат или които искат да манипулират. Реших да не съжителствам повече с претенцията, лицемерието, непочтеността и евтините хвалби.

Не толерирам избирателната ерудиция, нито академичната арогантност. Нито пък искам да се приспособявам към публичната мълва. Мразя конфликтите и сравненията. Вярвам, че светът е пълен с възможности и затова избягвам хора с негъвкави и непреклонни индивидуалности.

В приятелството не харесвам липсата на лоялност и предателство. Не се разбирам с онези, които не знаят как да направят комплимент или да те окуражат с думи.

Преувеличаването ме уморява и изпитвам трудност да приема онези, които не харесват животни. На всичкото отгоре, нямам търпение за всеки, който не заслужава моето търпение“, сподели Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар