Внучката на Тодор Колев заби англичанин, установява се в Лондон! (още подробности)

Внучката на Тодор Колев заби англичанин, установява се в Лондон! (още подробности)
Гласувайте за статията

Внучката на Тодор Колев се кани да емигрира в Англия!

Внучката на Тодор Колев се носи на крилете на любовта отново. Теодора Кулева пак е поверила сърцето си на чужденец, какъвто беше и предишният й годеник.

внучката на Тодор Колев

Внучката на Тодор Колев забегва в Англия при гаджето

Само от няколко месеца екранната д-р Войнова от „Откраднат живот“ имала връзка с англичанин, чиято самоличност пазела в тайна.

Заради горчивия опит, който придобила от предишната си връзка, стигнала почти до сватба, а приключила със скандална раздяла, актрисата си дала обет повече да не показва половинките си публично.

Към момента Теодора и възлюбеният й живеели разделени и се обичали от разстояние. Тя непрекъснато пътувала до Лондон, където се намирал той, за да се виждат.

Едва смогвала на темпото, защото снимките на сериала били интензивни и понякога се налагало да бъде по повече от 15 часа на снимачната площадка.

Във всяка свободна минута почивка обаче хващала телефона и говорела с гаджето си. Внучката на Адама дори вече имала идея да замине да живее при любимия в Англия, но чакала да разбере какво ще бъде развитието на героинята й в „Откраднат живот“, за да прецени дали ще може да емигрира.

Теодора обаче била твърдо решена този път да не прибързва с годежите и плановете за сватба. Актрисата, която е наследила таланта и сините очи на дядо си, имаше връзка с красив лекар, пише „Ретро“.

Д-р Ервин Иванов обаче бил с турско потекло и държал тя също да се съобразява с моралните догми в ислямската религия. Младежът така и не могъл да се примири с работата на приятелката си, като най-вече го тормозели интимните филмови сцени.

„В моята професия се налага да се целувам с други хора, да пътувам много, а това не му харесваше“, споделя внучката на Адама. Според нея повратният момент в отношенията им дошъл, когато направили първата важна стъпка – да заживеят заедно.

Тогава на преден план изскочили битовизмите и между тях се появило напрежение. След като обаче спечелила кастинг за роля в най-хитовия сериал у нас, той, вместо да се зарадва, изпаднал в крайна ревност и раздялата им била неизбежна.

Сегашният й партньор обаче бил доста по-толерантен и се гордеел с нейната професионална реализация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар